Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /homepages/0/d414459771/htdocs/WEB_CURSAPANXAMPLA/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298
9ª CursaPanxampla – Descripció Cursa Junior

Descripció Cursa Junior

Home / Descripció Cursa Junior

 

La  Cursa Panxampla transcorrerà en la seva totalitat pel Parc Natural dels Ports, espai de gran bellesa natural i paisatgística.

L’inici de la Cursa Júnior es realitzarà als Pous de la Neu (km 19 aprox. de la Cursa en Línea Absoluta)

La Cursa Júnior  transcorre pel mateix recorregut que la Cursa en Línea Absoluta a partir dels Pous de la Neu, punt de sortida de la modalitat Junior.

La organització de la cursa realitzarà el trasllat dels corredors/-es fins a la línea de sortida.

Des d’aquest punt agafarem el Gr7 per baixar a la Vall Figuera i al barranc girarem a l’esquerra, passant pel Bassi de l’ Aigüeta (1052 m), ascendint el sender fins el “Xalet de Fabra”. Seguirem per la pista uns tres-cents metres fins arribar als herms de “La Gossos” on recuperarem al primer avituallament (km 5 aprox.)

Ja amb el rumb cap Alfara pujarem a les Moletes,  característiques per la seva vegetació amb pocs arbres i un  lloc amb unes vistes aèries que no us deixaran indiferents. Baixarem per un sender tècnic i espectacular fins arribar al Masdéu (900m) on continuarem un altre cop pel GR fins el Toscà (500m) amb els seus xorros d’aigua natural. Segon avituallament (km 8,5 aprox.)

Sortirem del Toscà per encarar la pujada al coll de les Rases, paratge de gran interés, passant abans per la Cova dels Adells. Tercer avituallament (km 11 aprox.) Seguirem pel GR de les  Rases que ens porta al corral del Maraco i al coll de l’Embarronat (1100 m). Quart avituallament (km 15,5 aprox.)

Si encara ens queden forces a les cames volarem baixant amb Alfara als nostres peus on la reconpensa a tot el nostre esforç ens esperarà a la línea de Meta.

SI, HE FINALITZAT LA CURSA DEL BANDOLER PANXAMPLA !!!

Contacta

Deixa el teu missatge a la bustia de CursaPanxampla Deja tu mensaje en el correu de CursaPanxampla.

Start typing and press Enter to search