Descripció MarxaPanxampla/Junior

Home / Descripció MarxaPanxampla/Junior

La MarxaPanxampla d’Alfara de Carles es una prova que ens fa gaudir amb més serenor del territori per el que ens movem. Dominarem amb la vista tots els pobles i ciutats veines amb la complicitat d’alguna cabreta xafardera.

Iniciarem la MarxaPanxampla al centre de la població (320 m) i els nostres primers passos ens ajudaran a escalfar la “maquinària” mentre ens adrecem a la sendera GR-7. Aquesta sendera amunt ens conduirà fins al Corral de Marí (600m), continuarem a la dreta refrescats pel primer avituallament i ja amb més ganes d’agafar altura continuarem fins arribar al Coll de Paüls (750m) des d’on podrem gaudir de les magnifiques vistes que ens envolten.

D’aquí i ajudats per la baixada arribarem al Pou sec on refarem forces amb el segón avituallament per empendre la pujada més important del recorregut, La Coscollossa (850m ). Arribats aquí omplirem els pulmons amb la sensació  gratificant de feina ben feta i amb la Moleta d’Alfara com a referencia empendrem el descens fins al tercer avituallament Font de Domingo(500 m).

Impacients per arribar ens deixarem anar per la pista de baixada que farà les nostres petjades ràpides i segures, al moment que agafarem la pista que ens conduirà una altra vegada a la població on trobarem una magnífica fideuada que compartirem amb sensacions i vivencies que haurem tingut.

Salut i Cames

Start typing and press Enter to search